Consells de manteniment

Cura i neteja de les joies

Les joies Saona estan fetes amb cura de manera individual, seguint tècniques tradicionals i artesanals de joieria. D’aquesta manera, totes elles són úniques, poden tenir petites variacions i no ser exactament iguals. No obstant això, treballam cenyint-nos als nostres dissenys, esforçant-nos perquè els nostres clients tenguin la peça que desitgen.

Totes les peces estan fetes en plata 925, a vegades oxidada o banyada en or. La plata és un metall durador que sofreix un procés natural d’oxidació però és superficial i es pot eliminar fàcilment.

Segueix els següents consells per alentir aquest procés i tenir cura de les teves joies.

Consells

  • Intenta mantenir les teves joies separades, així evitaràs que es ratllin entre elles.
  • Guarda-les en el seu embalatge original o en algun lloc que eviti el contacte amb l’ambient, l’aigua, cosmètics, productes de neteja corrosius… Tots aquests factors provoquen alteracions en el metall i fan que s’enfosqueixi més ràpidament.
  • Per netejar la teva joia utilitza un raspall suau amb aigua i sabó neutre o bicarbonat. En acabar, asseca-la bé amb un drap de cotó. Si no aconsegueixes que torni al seu estat original contacta amb nosaltres a info@saonajoies.com i t’ajudarem.
  • Porta-la i gaudeix-la, faràs que brilli durant més temps!