Saona joies

Creacions atemporals inspirades en elements de la natura, llocs i sensacions. En els detalls i la bellesa de les coses senzilles

Nascuda a Mallorca,
Saona joies és una jove firma
de joieria feta a mà

Inspirada en l’entorn que l’envolta, el mediterrani i la seva llum, i amant de les coses senzilles i fetes a mà, Lídia Bosch crea les joies en el seu petit taller, situat al bell mig de la Serra de Tramuntana.

La joieria li permet desenvolupar la creativitat a partir d’elements de la naturalesa, objectes, llocs, moments, cultures… Com també la convida a partir de sensacions i emocions i a fixar-se en els detalls i transmetre aquesta estima per la bellesa de les coses senzilles.

Saona Joies neix el 2018 com a projecte destinat a la creació de peces de joieria atemporals que abasten des de línies simples i geomètriques fins a altres més orgàniques i irregulars. Les col·leccions són plenes de simbolisme i moltes d’elles reflecteixen traces de la nostra cultura i arrels.

Aposta per la producció local a petita escala, respectuosa amb el medi ambient i sostenible. Les peces es realitzen a Mallorca, seguint un procés de creació artesanal, utilitzant les tècniques tradicionals de joieria. Són treballades cuidant el detall, una a una, utilitzant materials nobles, principalment plata de llei 925.

Lídia Bosch dissenya i realitza totes les col·leccions utilitzant matèria prima de qualitat amb l’objectiu que les joies durin en el temps. Treballa amb proveïdors de proximitat i amb l’afegitó que els metalls nobles es poden reciclar i reutilitzar.

comilles

L’essència mediterrània, que defineix el meu caràcter, és on comença la feina de Saona joies

— Lídia Bosch